Phil Rosenthal continues his culinary journey of the world, making stops in Dublin, Venice, Buenos Aires, Copenhagen, Cape Town and New York City.
01
Venedig
In Italien genießt Phil ein himmlisches Schweinekotelett, fährt Gondel, diniert mit einem Starkoch und ergötzt sich an italienischem Eis, würzigem Käse und Balsamico.
02
Dublin
Mit seiner Frau Monica verkostet Phil irische Kartoffelpuffer und Seetang, versucht sich als Barkeeper und lernt, wie man Guinness richtig einschenkt und genießt.
03
Buenos Aires
Argentina delights Phil as he swoons over dulce de leche delicacies, wild boar choripán and divine cuts of beef. Bonus: He tangos and rides a horse.
04
Kopenhagen
Phil genießt skandinavische Klassiker wie Smørrebrød mit Frikadellen. Anschließend geht es mit der ganzen Familie in den Vergnügungspark Tivoli Gardens.
05
Kapstadt
Phil gamely tries ostrich and antelope, eats with Nelson Mandela's grandson, tucks into BBQ and a family meal, and taste-tests coffee and flowers.
06
New York
Steak. Pizza. Hot dogs. Egg creams. Fall in love with Phil's New York as he noshes with friends Al Roker, Judy Gold, Elaine May and Tracy Morgan.